Til deg som er stor fan av FC Barcelona

Fotball er en populær sport over hele verden og arrangeres på hele kontinentet. Millioner av mennesker samles for å se kamper, enten på TV eller live.

Er du en tilhenger av FC Barcelona, hvorfor ikke reise på kamp og få en opplevelse for livet? En sportsreise kombinerer to av de beste tingene i verden, sport og reise, og vil gi deg minner for livet. Sjekk ut mulighetene og gjør ditt valg her!

El Clasico

Kan du la sjansen gå fra deg til å oppleve El Clasico i La Liga eller Copa del Rey? Det er en helt spesiell atmosfære når erkerivalene FC Barcelona og Real Madrid møtes til kamp på Camp Nou. Her hvor både store spillere som Messi, Maradona, Neymar og Cruyff har spilt, og som har huset suksessrike trenere som både Pep Guardiola og Luis Enrique. Din drøm kan nå gå i oppfyllelse.

Kombiner fotball med strand og storby

Hva med litt påfyll av kultur og historie ved å besøke det berømte Picasso-museet, eller å se Kristoffer Columbus-monumentet når du er i Barcelona? Å spise tapas på en av byens mange barer er heller ikke å forakte, eller bare nyte det varme været på en av byens mange strender.