Opplev La Liga live i Spania

La Liga er en fotballiga av et helt annet kaliber enn den norske Tippeligaen. Spillerne, fansen, tempoet, stemningen og det varme klimaet. Kan du se for deg noe bedre enn å kunne nyte late timer i solen på dagtid og oppleve verdens beste fotball på nært hold? Hvis svaret er nei, finner du gode tips på nett til drømmereisen.

Sol, varme og fotball

Spania er godt kjent for solfylte strender, varmt klima og en spesiell historie. Landet er en favorittdestinasjon for nordmenn, spesielt om sommeren. Mange velger å reise til de spanske øyene for å nyte late dager i solen. Andre velger storbyer for shopping og god stemning. Uansett hvor i Spania du reiser, kan du oppleve fotball helt utenom det vanlige.

Catalonia og FC Barcelona

FC Barcelona er uten tvil ett av verdens beste og mest meriterte spanske fotballag. Laget spiller sine hjemmekamper på ærverdige Camp Nou, et fotballstadion som rommer nesten 100 000 fans. Stemningen når FC Barcelona møter erkefienden Real Madrid er til å ta og føle på.

Med en reise til Barcelona kan du kombinere avslapping på stranden, nydelig arkitektur og autentiske fotballopplevelser i perfekt harmoni. Og det aller beste; du er nesten garantert nydelig vær.