De aller varmeste stedene i Spania!

Oss bleke nordmenn har ofte én ting til felles: Vi lengter etter sol, sommer og varme. Når vi ikke kan få dette i Norge, ser vi ofte til utlandet. Det er jo en grunn til at reisemål som Spania, Portugal, Hellas og Tyrkia er så populære blant oss Nordmenn.

Hvor er det varmt?

I de kaldeste månedene i landet vårt kan det være godt å bruke en friuke eller langhelg i utlandet. Da ønsker vi å utnytte tiden vår i de aller varmeste strøkene. Ved hjelp av Varmeguiden til Travelmarket, ønsker vi å presentere deg de aller varmeste strøkene i herlige Spania.

Kanariøyene om vinteren

Spania er varmt året rundt, men i vintermånedene vil vi finne de største variasjonene mellom sommerlandet Spania og snølandet Norge. I januar er Kanariøyene et godt valg for de som et ute etter et bikiniskille. Her kan du forvente en gjennomsnittlig dagtemperatur på 21 grader. Byer som Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura vil alle by på fantastisk vær for en dag på stranden!

20 grader i februar

Mot slutten av vinteren vil varmen sakte, men sikkert føres inn over det europeiske kontinent, og hete temperaturer kan oppleves også på fastlandet i Spania. Februar og mars er perfekte måneder for å oppleve det ikoniske reisemålet Costa del Sol i Málaga. En vinterferie kan gjerne legges hit, hvor dagtemperaturen strekker seg opp mot 20 grader i denne perioden.

Spania passer hele året!

Spania er et perfekt reisemål året rundt, spesielt om våren og sommeren. Etter april vil de aller fleste stedene i Spania være dekket av sol og varme, og kan oppleves som det mest perfekte reisemål. Mot sommeren kan de store byene oppleves som klamme for nordmenn, men dette vil roe seg ned utover høsten. Enten om du ønsker en storbyferie eller late dager på stranden, er Spania en perfekt destinasjon som burde oppleves.