For de som liker FC Barcelona

Noen fotball entusiaster foretrekker å se kampen på storskjerm hjemme, eller på nærmeste pub. Andre ønsker å følge laget sitt verden rundt, og være til stede på kamp både når de spiller hjemme og borte.

Ønsker du å heie på ditt favoritt lag, FC Barcelona, live fra tribunen er sportsreiser den perfekte muligheten! Du kan utforske mer her og finne den perfekte reisen som kombinerer FC Barcelona og din favoritt destinasjon.

Følg laget i hjemlig liga

La Liga er en av verdens beste fotballigaer. Fotballen som utspiller seg på spanske stadioner har store kontraster til norsk fotball. Det er lidenskap, entusiasme, kampvilje og en ‘blø for drakta’ holdning. Fotball vekker følelser, både hos spillere og fans, og det å overvære en fotballkamp på ærverdige Camp Nou er en opplevelse av de sjeldne.

Enhver fan av FC Barcelona burde få med seg minst en La Liga kamp, og hvilken kamp vekker mer følelser enn El Clàsico, oppgjøret mellom Barcelona og Real Madrid? Dette er en kamp du ikke vil gå glipp av! Stemning på stadion er til å ta og føle på. Og en reise til Barcelona eller Madrid kan by på så mye mer enn bare fotball.