Middelhavsperlen Marbella er og blir et av de mest populære feriemålene for solhungrige nordmenn. For de fleste av oss er Marbella et sted man først og fremst drar til for å bade, sole seg og spise god mat, men det finnes også et utall morsomme fritidsaktiviteter for dem som ønsker å gjøre noe litt mer aktivt.

Golfspillere – og dem er det etterhvert mange av her til lands – vil f.eks. kunne boltre seg på Los Naranjos Golf Club eller Cabopino Golf Marbella, bare for å nevne to av Marbellas glimrende golfbaner. I høysesongen er det imidlertid kamp om plassene her, så sørg for å være ute i god tid med bestillingen.

Et annet morsomt alternativ er å prøve ut en av de mange vannsportene som tilbys i Marbella. I tillegg til klassikere som jetski og vannski kan man også leie både motor- og seilbåter i nær sagt alle former og fasonger.

Sist men ikke minst vil vi på det sterkeste anbefale en bedagelig tur i gamlebyen i Marbella. Her finner man sjarmerende bebyggelse som umiddelbart bringer tankene hen til Kardemomme by, og et stort antall gode restauranter, kafeer og barer.